Wednesday 8 May 2013

GRENADELLA TERT

 
                                                             Foto>Hilda Dates Steyn

GRENADELLA YSKASTERT

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/05/grenadella-tert.html


1 blik 410g Ideal melk
½ kop. strooisuiker
1 blik grenadellamoes
1 pakkie lemoenjellie
1 pakkie (200g ) Tennis beskuitjies
1 kop. kookwater
 
METODE:
Maak jellie aan met kookwater en laat afkoel. Klop verkoelde melk tot styf. Vou suiker geleidelik by. Klop goed. Vou moes en jellie by. Klop tot romerig. Pak laag beskuitjies en gooi laag vulsel. Herhaal tot klaar. Rasper beskuitjies en strooi bo-oor. Plaas in yskas.



GRENADELLA YSKAS TERT

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/05/grenadella-tert.html
1 pakkie en nog 'n paar Tennis Biscuits
1 blik Ideal Melk (hou oornag in yskas)
1 blikkie grenadella moes
1 pakkie Suurlemoen jelly (ek gebruik 'n pak en 'n half)
3/5k Strooisuiker
Los jellie op in 1 koppie kook water, laat afkoel. Klop Ideal melk styf, voeg suiker by en dan grenadella moes. Klop afgekoelde jelly by. Plaas lag beskuitjies en lag vulsel, weer lag beskuitjie en dan vulsel. Laat staan vir 2 ure in yskas...versier met geklopte room en sprinkle beskuitjies oor enjoy*
Foto Bo aan blad>
Hilda Dates Steyn.

No comments:

Post a Comment