VINNIGE HOENDER EN CHIPS
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.co.za/2013/05/vinnige-hoender-en-chips.html
10 ml (2 t) paprika
4 tiemietakkies
sout en peper
30 ml (2 e) olie
1 kg hoenderstukke
4 aartappels, in wiggies gesny
1 Voorverhit die oond tot 200 °C.
2 Meng die paprika, tiemieblare, sout, peper en olie. Verf van die mengsel oor die hoenderstukke. Bak 30 minute in die oond.
3 Meng intussen die aartappels deur die oorblywende paprika-mengsel. Gooi op ’n bakpan uit. Voeg dit ná 10 minute by die hoender en bak die laaste 20 minute saam met die hoender.
4 Sit die hoender met die aartappelwiggies voor.
Bron: Hope Malau
Plasing: Henriette Wessels 5/5/13*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*
No comments:
Post a Comment