VISDEEG
1 ½ k Koekmeel
4 e Mielieblom [Maziena]
¼ t Koeksoda
¼ t Bakpoeier
½ t Sout
1 ½ k Water
Sif droe bestanddele saam
Voeg water by en klits goed om dit n glade deeg te vorm
Rol jou visporsies [of hoender filette] in gegeurde meel
Druk in deegmengsel en bak in verhitte olie tot mooi bruin en gaar
N.S> Regtig baie lekker bros en crispy**Helena Kruger*20/6/13 http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/06/lekker-visdeeg.html
VISBESLAG
Justine Clarise Botha
Di een werk soos a droom
2 koppies koekmeel,
10 teelepels bakpoeier,
1 teelepel sout,
halwe koppie melk en a
halwe koppie water
Meng als saam dit gan lyk of dt rys mar glo my dt werk ongelooflik en ds bje dun so mens proe meer vis as deeg.
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/06/lekker-visdeeg.html
No comments:
Post a Comment