GRANADILLE & LEMON FRIDGE TART
(Sally Williams Fine Foods)
200g tennis biscuits;
300g Can condensed milk;
1C boiling water;
2small cans granadelli pulp/9 fresh granadelli;
1Lemon jelly.
Method:
Grease
a 20cm dish.
Line it with biscuits.
Dissolve jelly in boiling water, add condensed milk & granadelli pulp or
fresh granadelli.
Smooth mixture over biscuits &
refrigerate overnight.*
Moira Botha
Dyer *http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/10/grenadille-fridge-tart.html
Ingrid Vermaak
Ek het hom die afgelope naweek gemaak met 'n effense variasie.
Perskes en perske jellie, en 'n houertjie maaskaas ingemeng. Breek die soet.
Ek het hom die afgelope naweek gemaak met 'n effense variasie.
Perskes en perske jellie, en 'n houertjie maaskaas ingemeng. Breek die soet.
No comments:
Post a Comment