Friday, 14 February 2014
HOT CHILLI EN MANGO SOUS
3 uie gekap
2 Mango’s
3 Rooi Soetrissies
6 Tamaties
2 t Vars Gemmer
250 ml Appelkooskonfyt
2 ½ k Asyn
1 t Mosterdpoeier
2 t Cumin
2 t Paprika
1 t Seldery-saad
1 t Rooi peper
½ t Fyn Koljander
2t Vars gekapte gemmer
3 t Knoffelpoeier
2 ½ k Suiker
¼ k Sweet Chillie sous
5k Water[ 3k+2k]
½ t sout
Plaas groente in jou Voedselverwerker en kap grof fyn.
Kook vir ongeveer 20min stadig in 3k water
Laat afkoel en plaas in jou Liquidizer en pols goed fyn
Voeg al die ander Bestand. By en kook verder
Kook vir 30min stadig tot mooi blink
Bottel en verseel dadelik*Helena Kruger *14/2/14*
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment