TANNIE SARIE SE SOUTTERT
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/02/tannie-sarie-se-souttert.html
Juan Reynecke
Souttert – Tannie Sarie Labuschagne
3 Snye Witbrood gekrummel
500ml Melk
125gr Spek – Gesny en gebraai
400gr Viennas – in stukkies gesny
4 Eiers
1ml Droe Mosterd
3ml Sout
Peper
150gr Cheddar kaas gerasper
Paprika
Metode:
Verhit oond tot 180 grade
Week brood in melk en laat staan vir 3 minute. Druk fyn en voeg spek en worsies by.
Klits eiers, mostert, sout en peper saam
Voeg bymekaar en vou 2/3 van die kaas by
Skep in bak en gooi res van die kaas bo oor.
Bak vir 35 minute
EET EN GENIET!!!
Sekerlik die lekkerste souttert ooit!! N tannie na aan my hart se resep.... Nooit n flop en baie moist en smaakvol.
.
3 Snye Witbrood gekrummel
500ml Melk
125gr Spek – Gesny en gebraai
400gr Viennas – in stukkies gesny
4 Eiers
1ml Droe Mosterd
3ml Sout
Peper
150gr Cheddar kaas gerasper
Paprika
Metode:
Verhit oond tot 180 grade
Week brood in melk en laat staan vir 3 minute. Druk fyn en voeg spek en worsies by.
Klits eiers, mostert, sout en peper saam
Voeg bymekaar en vou 2/3 van die kaas by
Skep in bak en gooi res van die kaas bo oor.
Bak vir 35 minute
EET EN GENIET!!!
Sekerlik die lekkerste souttert ooit!! N tannie na aan my hart se resep.... Nooit n flop en baie moist en smaakvol.
.
KORS
2 Koppies Meel
1 Teelepel Sout
125 g Botter
1 Teelepel Bakpoeier
Rooipeper
2 Teelepel Suiker
Sif droë bestanddele, behalwe suiker saam. Vryf botter in en voeg suiker by. Druk deeg in tertbord vas.
Bestanddele Vulsel:
250ml melk [hier kan jy die Ideal Milk gebruik..
12.5ml botter
15ml maizena,
100ml gerasper kaas,
1 geklits eier
1 gekookte gekapte eier
125g gekapte ham
1 blik weense worsies gekap
gekapte pietersielie
sout, peper
15ml tamatiesous
15ml worcestersous
12.5ml gekap ui
. Metode:
Maak witsous van melk, botter en maizena. Voeg kaas en rou eier by. Haal van stoof. Roer res bestanddele by en gooi in kors. Bak by 180C tot gaar.
Awsome
ReplyDelete