Wednesday, 3 June 2015

OUMA SE BROOD


OUMA SE BROOD

1kg Koekmeel
1 Pakkie droee gis
30ml Olie
30ml Asyn
20ml Sout
10ml Suiker
600ml Lou Water
Meng al die droee bestanddele saam
Meng die water met die asyn en olie
Meng nou die water mengsel met die meel mengsel
Laat rys vir 2-3 ure
Verdeel in 2 broodpanne
Laat weer rys vir n half uur
Bak teen 180*C vir 1h..
*Boerekos*
Geplaas deur:
Gerhard En Theresa Steyn


En hier het *
Chantell Scheepers Mustoe‎* hom gebak ..eish maar dit lyk baie lekker*Dankie vir die mooi foto
Helena Kruger..04/06/2015

 

Susan Germishuys van Emmenis
Was n japtrap met hierdie resep en die knie was nie so erg nie. Ek het net seker gemaak die deeg rys dubbel sy oorspronklike hoeveelheid .07/06.2015