Saturday, 25 January 2014
AARBEI EN GRENADELLA ROOMYS
Aarbei-en-grenadella-roomys
Diabeet vriendelik
deur Barbara Joubert
SARIE
(6 porsies)
Aarbei-roomys
400 g aarbeie
60 ml Huletts Sugalite-suiker
500 ml laevet Bulgaarse jogurt
Grenadella-roomys
115 g-blikkie grenadella-pulp
60 ml Huletts Sugalite-suiker
500 ml laevet Bulgaarse jogurt
Kap die aarbeie in jou voedselverwerker fyn. Voeg die suiker by en meng goed. Roer die jogurt by, gooi die mengsel in ‘n vlak bak en bedek met kleefplastiek. Vir die roomys, meng die grenadellapulp, suiker en jogurt saam, gooi dit in ‘n vlak bak en bedek met kleefplastiek. Sit albei bakke in die vrieskas en roer elke 30 minute tot die mengsel deels gevries is. Skep in glasies en vries tot hard. Sit voor met aarbeisous bo-op.
Aarbeisous
200 g aarbeie
45 ml Huletts Sugalite-suiker
Kap die aarbeie in jou voedselverwerker fyn en voeg die suiker by. Skep bo-op die roomys net voor jy dit voorsit. http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/01/aarbei-en-grenadella-roomys.html
Labels:
Roomys
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment