CHORIZO- EN KAASHAPPIES
1 eetlepel (5ml) olie
1 rooi ui, gekap
1 knoffel huisie, fyn gekap
1 klein rooi soetrissie, in klein blokkies gesny
375ml bruismeel, gesif
½ koppie (125ml) Parmesaankaas, fyn gerasper
sout en swartpeper
80ml botter, gesmelt
½ koppie (125ml) melk
1 eier, geklits
2 eetlepels (30ml) vars tiemie (5 ml gedroogde tiemie)
1 koppie (250ml) chorizoworsies, grof gekap
Voorverhit oond tot 200°C.
Spuit ‘n muffinpannetjie met kleefwerende sproei.
Verhit olie in ‘n braaipan en braai die uie, knoffel en
soetrissie vir 5 minute tot gaar.
Hou eenkant en laat effens afkoel.
Plaas die meel in ‘n mengbak en roer die parmesaankaas
by.
Geur goed met sout en swartpeper.
Voeg die botter, melk en eier by die droë bestanddele en
roer goed deur.
Roer die uie-mengsel, tiemie en chorizo by.
Skep die holtes van die muffinpannetjie ⅔ vol en bak vir
20 - 25 minute tot goudbruin en gaar.
Plaas op ‘n afkoelrak en bedien met botter en kaas.
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/08/chorizo-en-kaashappies.html
No comments:
Post a Comment