GROOTKOEK WENKE
Maak nie saak wat jy maak..daar is net 1 metode..
* en jou bakpoeier is laaste
bestanddeel voor jy in oond sit..ni min voor dit..
* so jy maak so..ongeag wat metode
sê.
jy skei ALTYD eiers..
klits dan geel, suiker en sout tot dit vreeslik romerig..donsig..en baie
lig geel is..as resep botter verlang..kom dit in die stap in..
dan gooi jy al jou droeë bestanddele saam..
NIE BAKPOEIER..KOEKSODA..ENS..
* en as daar kakao moet inkom..meng
met vloeistof..
* vou nou vloeistof bietjie bietjie
by eier mengsel saam droeë bestanddele..ni klits..INVOU..klits witte styf maar
ni droog..
* NOU..vou eierwit in..tot omtrent
als gemeng..vou dan bakpoeier in..die geheim is die geklitste eier..en bitter
min beweging aan deeg..moet ook nie pan skud om borrels uit te haal soos jou OU
juffrou ons geleer het..voor mens jare trug die 'wanabe koek meel' so gekoop
het..het tannie wat vir tuisnywerheid gewerk het my die metode gegee..ek lees
nie eens meer die koeke se metodes..en girl..al kom da net halwe koppie meel
in..DIE KOEK RYS BAK VOL..
Joyce Koen
No comments:
Post a Comment