GLUTENVRYE WAFELS MET ROOM EN HEUNING
Maak: 10
Bereidingstyd: 15
minute
Gaarmaaktyd: 30 minute
• 250 g (430 ml)
glutenvrye meel
• 15 ml bakpoeier
• 15 ml suiker
• 350 ml melk
• 3 grooteiers, geskei
• 80 g (90 ml)
gesmelte botter
• heuning of
gouestroop om voor te sit
• dik room of
vanieljeroomys om voorte sit
1 Meng die meel, bakpoeier, suiker en 5 ml sout saam
in ’n grootbak. Maak ’n holte in die middel.
2 Meng die melk, eiergele en gesmelte botter goed
saam.Gooi dit in die holte in die droë bestanddele en roer dit van die kan af in
tot als goed gemeng is.
3 Klits die eierwitte tot dit stywe punte vorm
en vou dit dan by die beslag in. Gooi ’n bietjie van die beslag in ’n warm
wafelpan en braai dit tot goudkleurig en gaar. Drup heuning of stroop oor en sit
voor met dik room of roomys.
(Idees) http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/01/glutenvrye-wafels.html
No comments:
Post a Comment