Alfredo:
Bestanddele:
500 g pasta
250 g gerookte ham
1 ui, gekap
500 ml room
250 g sampioene
olie
1 pakie royco 3 cheese pasta sous
100 g Parmesan
Kook pasta in helfte water, helfte melk tot gaar.
Braai uie en sampioene tot bruin voeg room by. Stoof moet op lae hitte wees. Meng Royco sous met 100 ml warm melk, nie water nie, en roer tot glad. Roer nou sous en uiemengsel by pasta in. Kerf ham in klein blokkies en voeg by. Bedien warm en sprinkel parmesan bo-oor pasta.
(Arista Botha)
*Lekker Respte vir die Jongergeslag*
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/06/alfredo-sous.html
ALFREDO SOUS 2
Bestanddele
500 g pasta
250 g gerookte ham
1 ui, gekap
500 ml room
250 g sampioene
olie
1 pakie royco 3 cheese pasta sous
100 g Parmesan
Kook pasta in helfte water, helfte melk tot gaar.
Braai uie en sampioene tot bruin voeg room by. Stoof moet op lae hitte wees. Meng Royco sous met 100 ml warm melk, nie water nie, en roer tot glad. Roer nou sous en uiemengsel by pasta in. Kerf ham in klein blokkies en voeg by. Bedien warm en sprinkel parmesan bo-oor pasta.
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/06/alfredo-sous.html
Original recipe makes 8 servings
Ingredients:
1 pint heavy whipping cream
1/2 cup butter
1 1/2 cups grated Parmesan cheese
Directions:
In a medium saucepan combine whipping cream, butter or margarine, and grated Parmesan cheese. Cook over medium low heat until smooth. Remove from heat. Sauce will thicken upon standing.
(Allrecipes)
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/06/alfredo-sous.html
Leandri van Heerden
Ek vat gaar pasta en meng dit met gaar sampioene en bits of bacon meng dit alles goed deur dan gooi ek room by en prut dit (As room bietjie min lyk gooi ek bietjie melk by, maar so ongeveer 250-300ml room vir 6 mense) Roer heeltyd en gooi dan sout en peper na smaak oor!! * Ook BAIE lekker koud!! xx
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/06/alfredo-sous.html
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/06/alfredo-sous.html
No comments:
Post a Comment