COCONUT POKE CAKE
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/08/coconut-poke-cake.html
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/08/coconut-poke-cake.html
INGREDIENTS
Original
recipe makes 1 - 9x13 inch
1 (18.25
ounce) package white cake mix
1 (420g)
can cream of coconut
1 420g)
can sweetened condensed milk
1 (480g)
package frozen whipped topping, thawed
1 (240g)
package flaked coconut
Prepare
and bake white cake mix according to package directions. Remove cake from oven.
While still hot, using a utility fork, poke holes all over the top of the cake.
Mix cream
of coconut and sweetened condensed milk together. Pour over the top of the
still hot cake. Let cake cool completely then frost with the whipped topping
and top with the flaked coconut. Keep cake refrigerated.
TIP / WENK:
Bak jou
eie sponskoek soos volg en gooi net die sous oor voordat die koek koud is:
Alescha Pretorius
SPONSKOEK
Ek bak weekliks hierdie resep en is flop proof
4 Eiers
2 k (400g) Suiker
2 k (280g) Koekmeel
2 tsp Bakpoeier
½ tlp Sout
250ml Melk
¼ k (125g) botter
2 tlp Vanilla
Klits eiers vir 5 min (dis baie belangrik)
Voeg suiker by en klits weer 5 min
Voeg vanilla by en klits tot net gemeng
Sif droë bestandele en voeg by eier mengsel en klits tot
net gemeng
Verhit melk en botter tot botter gesmelt is en voeg by
mengsel en klits tot net gemeng (moenie
oor klits nie dié lug wat in dié eiers is klits weg)Gooi deeg in n 9" pan en bak teen 160℃ todat cake tester skoon uit kom.
oor klits nie dié lug wat in dié eiers is klits weg)Gooi deeg in n 9" pan en bak teen 160℃ todat cake tester skoon uit kom.
(sodra jy dié koek begin ruik is hy naby aan gaar)
Belangrik: laat vir 10min binne in pan afkoel voor jy koek uit haal en laat
koel heeltemal. Wrap koek dadelik in glad wrap en bere tot benodig. Dit sorg
vir sagte kante en Bo kant
No comments:
Post a Comment