Shirley Frauendorf
VLEISTERT:
BESTANDDELE:
250 ML KOEKMEEL
5 ML BAKPOEIER
KNYPIE SOUT
60 ML BOTTER
1 EIER
15 ML KOOKOLIE
250 G MAALVLEIS
10 ML KOOKOLIE
250 ML MELK
2 EIERS
250 ML GERASPERDE CHEDDARKAAS
1 UI GROF GERASPER
25 ML PIETERSIELIE
25 ML MAYONAISE
5 ML SOUT
METODE:
SIF MEEL, BAKPOEIER EN SOUT SAAM. VRYF BOTTER IN TOT GOED GEMENG. KLITS EIER EN OLIE SAAM EN VOEG BY. MENG TOT ‘N DEEG. VOER TERTBAK UIT.
BRAAI MAALVLEIS TOT GAAR. KLITS MELK EN EIERS SAAM. VOEG VLEIS EN RES VAN BESTANDDELE SAAM EN MENG. GOOI IN TERTDOP EN BAK 25-30 MIN. BY 200 c.
5 ML BAKPOEIER
KNYPIE SOUT
60 ML BOTTER
1 EIER
15 ML KOOKOLIE
250 G MAALVLEIS
10 ML KOOKOLIE
250 ML MELK
2 EIERS
250 ML GERASPERDE CHEDDARKAAS
1 UI GROF GERASPER
25 ML PIETERSIELIE
25 ML MAYONAISE
5 ML SOUT
METODE:
SIF MEEL, BAKPOEIER EN SOUT SAAM. VRYF BOTTER IN TOT GOED GEMENG. KLITS EIER EN OLIE SAAM EN VOEG BY. MENG TOT ‘N DEEG. VOER TERTBAK UIT.
BRAAI MAALVLEIS TOT GAAR. KLITS MELK EN EIERS SAAM. VOEG VLEIS EN RES VAN BESTANDDELE SAAM EN MENG. GOOI IN TERTDOP EN BAK 25-30 MIN. BY 200 c.
(WENRESEPTE 2)
No comments:
Post a Comment