Saturday, 6 April 2013

GEVULDE PEPERS


Marie Rheeder Troskie
GEVULDE PEPERS
Chris Powell



Bestanddele
2 teelepel olyfolie
1/2 koppie blokkies gesny uie
3/4 koppie gaar bruin rys
1 knoffelhuisie, fyn gekap
1/2 koppie ingemaakte swart boontjies, gedreineer en afgespoel
1 knippie sout
1 knippie
1 rooi soetrissie, sny in die helfte lengte wyse en skoongemaak van sade
4 eetlepels gekerfde verminder vet Monterrey Jack kaas
Aanwysings
Voorverhit die oond tot 375 grade.
Verhit die olyfolie in 'n medium pan, roer in die uie by en kook tot sag, sowat 5 minute.
Roer die rys, knoffel, bone sprinkel met sout en rooipeper. Gaan voort kook vir nog 'n minuut.
Roer in 2 eetlepels van die kaas dan dinge beide peper helftes met die mengsel.
Plaas peper in 'n klein oondvaste bak, sprinkel met die res van die kaas en terug vir 30 minute totdat die kaas borrel en peper versag. bron dr oz

No comments:

Post a Comment