Saturday, 12 October 2013

BLACKFOREST CAKE




BLACKFOREST CAKE.
Susan De Jager
4 Eiers geskei
1 Koppie Suiker
Knippie sout
½ KoppieOlie

2 eetlepels kakaopoeier
2 teelepels Vanilje
1 Koppie meel
½ Koppie kook water
2 Teelepels bakpoeier
Metode:

Klits eier witte styf en hou eenkant.
Klits saam eier gele, suiker tot lig geel
Gooi by olie, vanilje, kakaopoeier en sout.
Voeg dan die meel en die kookwater. En dan die bakpoeier.
Laaste vou die eier witte in.
Gooi in pan en bak by 180C vir +- 45min. of tot toetspen skoon uitkom.
Die koek maak ek met 3 lae.

Vir die vulsel:

Ek kry black cherry topping by Bakers Bin.
Ek gooi dan 2 teelepels rum essence in. ( Jy kan ook gewone rum bygooi.) Kook dit vir so 5 min op stoof en laat afkoel.
Die versiering het ek room geklop met suiker en die koek bedek.

NS

Jy kan in die koek beslag die vanilje vervang met rum essence dit maak die koek meer onweerstaanbaar.** http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/10/blackforest-cake.html

No comments:

Post a Comment