Sjokoladesous
600 mense:
Meng 1.8kg Mielieblom,
3.7kg kakao,
4.3kg suiker'
170g sout en 2.5ml water tot gladde pasta.
Neem 40 liter kookwater en 1kg stroop en roer tot stroop opgelos is.
Skep bietjie van warm mengsel in pasta, roer is en gooi alles in die kookwater/stroop kastrol terug.
Roer en kook vir ongeveer 5 minute tot alles gaar is.
Roer dan 1.25 kg margarine by mengsel.
Laat effens afkoel en roer 420ml suurlemoen sap en 60ml vanielje by.* Gabri Viljoen *http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/10/grootmaat-sjokoladesous.html
600 mense:
Meng 1.8kg Mielieblom,
3.7kg kakao,
4.3kg suiker'
170g sout en 2.5ml water tot gladde pasta.
Neem 40 liter kookwater en 1kg stroop en roer tot stroop opgelos is.
Skep bietjie van warm mengsel in pasta, roer is en gooi alles in die kookwater/stroop kastrol terug.
Roer en kook vir ongeveer 5 minute tot alles gaar is.
Roer dan 1.25 kg margarine by mengsel.
Laat effens afkoel en roer 420ml suurlemoen sap en 60ml vanielje by.* Gabri Viljoen *http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/10/grootmaat-sjokoladesous.html
No comments:
Post a Comment