BLOUKAASSOUS VIR STEAK
1 lekker biefstuk van jou keuse
- Sous
100g bloukaas
200 ml karringmelk
2 sprietuie, gekap
handvol pietersielie
50 ml room
sout en peper
Bykos
handvol groen aspersies
witwyn
botter
sout en peper
Maak biefstuk gaar soos jy daarvan hou.
Blits al die bestanddele van die sous saam en giet oor die biefstuk op die bord.
Plaas die bykos se bestanddele saam in 'n pan en stoom tot al dente.
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/10/bloukaassous-vir-steak.html
Bloukaas sous
Annelien Pienaar
Lus vir lekker eet? Hierdie veeldoelige sousie moet deel van enige yskas word...kaas dit en geniet dit!
Gebruike: fillet steak(voeg 20ml port by sous), slaaisous, smeer en dip
Porsies: 10
200ml Bulgaarse of Griekse yoghurt
250ml Cross en Blackwell mayonnaise
65ml Melk
30g Gorgonzola of Brie
5ml Woestersous
5ml Droee mosterd, soms sit ek Dijon mosterd heel saadjies in vir tekstuur saam fillet
5ml Knoffel, fyn gedruk
Sout en peper na smaak
Metode:
Meng al die bestanddele saam en hou koud in yskas. Kan tot 2 maande hou in lugdigte houer.
Bloukaas sous
Annelien Pienaar
Lus vir lekker eet? Hierdie veeldoelige sousie moet deel van enige yskas word...kaas dit en geniet dit!
Gebruike: fillet steak(voeg 20ml port by sous), slaaisous, smeer en dip
Porsies: 10
200ml Bulgaarse of Griekse yoghurt
250ml Cross en Blackwell mayonnaise
65ml Melk
30g Gorgonzola of Brie
5ml Woestersous
5ml Droee mosterd, soms sit ek Dijon mosterd heel saadjies in vir tekstuur saam fillet
5ml Knoffel, fyn gedruk
Sout en peper na smaak
Metode:
Meng al die bestanddele saam en hou koud in yskas. Kan tot 2 maande hou in lugdigte houer.
No comments:
Post a Comment