SPARERIBSOUS
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/10/spareribsous.html
Hoendervlerkies en vark ribbitjies.
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/10/spareribsous.html
Hoendervlerkies en vark ribbitjies.
Bestanddele.
1 klein bottel tamatiesous.
1 klein bottel worcestersous
250 ml bruin suiker
30 ml appelkooskonfyt
15 ml mosterdpoeier
250 ml bruin wynasyn of druiweasyn
Tabasco na smaak
3 tl aromat
6 gekneusde knoffelhuisies
3 eetl blatjang
3 eetl sojasous.
1 klein bottel tamatiesous.
1 klein bottel worcestersous
250 ml bruin suiker
30 ml appelkooskonfyt
15 ml mosterdpoeier
250 ml bruin wynasyn of druiweasyn
Tabasco na smaak
3 tl aromat
6 gekneusde knoffelhuisies
3 eetl blatjang
3 eetl sojasous.
Meng alles goed saam en kook totdat sous dikkerig begin word. Gebruik soos benodig.**Christo De Beer* Foto> *taste.co..au**
No comments:
Post a Comment