DEEG BALLE IN N KNOFFEL ROOM EN KAASSOUS
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2015/01/deeg-balle.html
Vat
deeg, sommer die wat mens by die spar of pick n pay koop.
Rol in
balletjies bietjie groter as n golfbal.
Meng 1 pakkie van Knorr se pasta
sous poeier "garlic cheese and mushroom" met 300ml kookwater. Voeg
daarby 1 koppie room.
Gooi steak en chops speserye
oor deeg balle (of watter speserye jy ookal verkies - kruie ook
lekker). Gooi sous oor deeg.
Sit gerasperde cheddar kaas bo-op.
Jy kan
natuurlik gerasperde mozzarella in jou deeg inmeng of bo-oor saam die
cheddar sit.
Vir n lekker Italiano stretch. Jy kan ook n blokkie
mozzarella kaas in die middel van elke bolletjie sit. Dit is maar
Ongelooflik lekker.
Die deeg bolle moet 3/4 onder die room sous wees
voor jy dit bak.
Bak teen 180 vir 40 minute. Of tot room dikkerig raak.
Jy kan net soveel knoffel by voeg soos jy wil. Binne die balletjies of
bo-oor saam sous.** Sandra Riley Hattingh**
No comments:
Post a Comment