Gevulde tuna, maaskaas en roket pannekoeke
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2015/03/ligte-etes-pannekoek-gevul.html
Maak 8 (genoeg vir 4 mense)
Voorbereiding: 25 minute
2 pannekoeke per persoon
2 blikkies tuna in soutwater, baie goed dreineer
1 rooi uitjie, fyn gekap
1 bakkie krummelmaaskaas, kruie geur
’n hand vol roketblare
sout en peper na smaak
knypie paprika
Skeutjie suurlemoensap
Só maak jy:
Meng die tuna met die uitjie & maaskaas.
Geur dit met ’n bietjie sout en peper en skep dan ’n paar lepels vol op ’n pannekoek.
Pak roketblare bo-op die vulsel.
Rol dit dan op en sny die pannekoek in die helfte deur.
Sprinkel ’n bietjie paprika bo-oor en sit dit voor.
Sit voor saam brosgebraaide tjippies of wiggies & 'n lekker Sweet Chillie doopsousie. #vakansiekos
No comments:
Post a Comment