COUNTRY CHICKEN SAUSAGES:
(foto: Internet)
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2015/04/hoender-wors-tuisgemaak.html
Bestanddele:
2.5 kg Ontbeende hoender – gebruik wit en bruin vleis en die vel ook
2 eetlepels tafelsout
2 teelepels fyn swart peper
2 teelepels fyn sage
1 teelepel gemmer
1 teelepel tiemie
1 teelepel aromat of hoender spesery of ek gebruik ook Portuguese chicken spice vir byt
1 koppie hoender aftreksel
Metode:
Sny al die vleis en velletjies in kleiner stukkies en maal op medium stelling
Gooi al die ander bestandele by die aftreksel en meng goed.
Voeg die mengsel by die gemaalde hoender en meng ligweg
Maal dan weer alles saam op fyn stelling.
Stop dan in die ‘derm’ of casings van jou keuse
Dit kan gevries word vir 4 maande
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2015/04/hoender-wors-tuisgemaak.html
Bestanddele:
2.5 kg Ontbeende hoender – gebruik wit en bruin vleis en die vel ook
2 eetlepels tafelsout
2 teelepels fyn swart peper
2 teelepels fyn sage
1 teelepel gemmer
1 teelepel tiemie
1 teelepel aromat of hoender spesery of ek gebruik ook Portuguese chicken spice vir byt
1 koppie hoender aftreksel
Metode:
Sny al die vleis en velletjies in kleiner stukkies en maal op medium stelling
Gooi al die ander bestandele by die aftreksel en meng goed.
Voeg die mengsel by die gemaalde hoender en meng ligweg
Maal dan weer alles saam op fyn stelling.
Stop dan in die ‘derm’ of casings van jou keuse
Dit kan gevries word vir 4 maande
No comments:
Post a Comment