Thursday, 7 February 2013

ROERBRAAI-SOUSE


 



ROERBRAAI-SOUSE
Braaisous

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/02/roerbraai-souse.html
20ml tamatiesous

15ml Worcestersous
15ml asyn
250ml vleisaftreksel (/ blokkie biefekstrak, opgelos in 250ml
kookwater)
15ml bruinsuiker
1 knoffelhuisie, gekneus
5ml aangemaakte mosterd
30ml mielieblom
*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*

Brandrissiesous

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/02/roerbraai-souse.html
30ml sojasous

30ml bruinsuiker
15ml rissiepoeier, of na smaak
30ml mielieblom
250ml vleisaftreksel (/ blokkie biefekstrak, opgelos in 250ml
kookwater)
*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*.

Soetsuursous

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/02/roerbraai-souse.html
250ml pynappel-, lemoen-, mango- of appelkoossap

10ml sojasous
30ml witasyn of suurlemoensap
1ml gemaalde gemmer
25ml bruinsuiker
30ml mielieblom
sout en varsgemaalde swartpeper na smaak.
*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*.

Knoffelsous

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/02/roerbraai-souse.html
175ml natuurlike joghurt

85ml droë wit wyn
6 knoffelhuisies, gekneus
*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*.

Lemoensous

http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/02/roerbraai-souse.html
(heerlik by vark)

250ml lemoensap
10ml gerasperde suurlemoenskil
20ml suurlemoensap
30ml heuning
30ml mielieblom*Lekker Resepte vir die Jongergeslag*.

No comments:

Post a Comment