![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAjogYnHRZDkWngxne2IqteGYqe4qZiucUTn6rhLnUPHMQRiYA7Rh40ECRvUHh8ahvTpI4HkkXA9C34Wr1vEQzDm_HqOBvjrVDtlR1p4BYhCZptoW3Fkx8aIbCmQ3ECmbhukT2P5p9kwjx/s1600/biefstuk+pastei+b.jpg)
BIEFSTUK PASTEI
800g Tenderized Steak
900ml Water
Steak Spice (na smaak)
Meat Tenderizer (na smaak) Pastei Deeg 200g Beef Biltong Kips 25g Bruin Uie sop (halwe pakkie) 1 Ui 1/4 Koppie Cross & Blackwell Mayonaise 5ml Olyf olie 20ml Melk 1: Kook Biefstuk in 500ml water saam met speserye in "Slow Cooker" vir 2 en 'n half ure. Kan ook Druk-koker gekook word totdat vleis sag is. Kook totdat vleis uitmekaar val. 2: Braai gekapte ui in olie tot goud-bruin Stap 3: Trek pot van die stoof af en voeg sop poeier en 400ml water by 4: Kook die mengsel totdat dit gaar is. 5: Maak Biltong Kips fyn in 'n mengbak. 6: Maak biefstuk fyn met 'n vurk. 7: Voeg die fyngemaakte vleis by fyngemaakte Biltong Kips en voeg Mayonaise by 8: Meng die uie sop mengsel by totdat die bestandele 'n ferm tekstuur het. 9 : Smeer 30cm oondpan met margarien of spuit dit met "spray n cook" 10: Skep mengsel in die oondpan en plaas die pastei deeg bo-oor. 11: Verf die pastei laag met melk totdat die hele pastei laag bedek is. 12: Druk gaatjies met 'n vurk in pastei deeg laag. 13: Bak in 'n voor-verhitte oond teen 200 °C vir 20min of totdat pastei laag goud-bruin is. 14: Bedien met 'n groen slaai Bron: Driekie van Wyk vir Pasella*Henriette Wessels 30/4/13
No comments:
Post a Comment