Thursday, 25 July 2013

VARS BEET MET FETA EN BALSAMIESE ASYN

VARS BEETSLAAI MET FETA EN BALSAMIESE ASYN

Vars beet, oondgebak op 'n laag sout tot sag en gaar
Laat effens afkoel maar nie yskoud
Skil en sny die beet soos verkies
Plaas 'n laag roket of baba spinasie blare onder in bak
Skep die beet bo-op en meng liggies
Gooi die sous oor (sien resep onder)
Rangskik Feta en neute bo-op en bedien dadelik.

                                                                
                                                                                         
Slaaisous: 
125 ml       Balsamiese Asyn
5 ml            Suiker
125 ml       Olyfolie

Roer oor medium hitte totdat die suiker opgelos is.
Bring tot kookpunt en kook totdat dit effens gekondenseer is.
Laat afkoel en roer olyfolie by. 
Bron: eetkoshuiskos.blogspot
Geplaas deur: Dalene Brits
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/07/vars-beet-met-feta-en-balsamiese-asyn.html




Vars Heel Beet is op 'n laag growwe sout          gepak en vir 40 min in die stoomoond gebak  teen 160 grade totdat dit sag was. 


No comments:

Post a Comment