Friday, 2 August 2013
SUIDWES BILTONG
SUIDWES BILTONG RESEP...
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2013/08/suidwes-biltong.html
Stefaans Blaauw
Gebruik BEES of WILD silverside en Topside....
Sny die vleis in so 2 cm dik skywe...
Gooi nou die volgende speserye op...per Kg vleis (biltong)
18 Gr sout
2 Gr peper
4 Gr gebrande koljander
2 gr bruin suiker
Gooi die vleis in n meng bak, en die smeer al die speserye in die vleis in...sprinkel bietjie Worchestersous oor...( Bly weg van ASYN af)
Laat staan vir 12 ure in koeler, en meng weer deur laat staan wer 12 ure ...en hang op om droog te word
in goed gewentileeder vertrek of voor n waaier..Lekker Resepte vir die Jongergeslag
Labels:
Biltong -Wors
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
kan ek steak snitte gebruik om biltong te maak
ReplyDelete