Friday, 29 November 2013

TAPAS



TAPAS IN 10 MINUTE
Sarie Kos -
Vul vars vye met lepels vol mascopone-kaas. Draai elkeen toe in repies parma-ham
Koop 125g pesto en meng met 100ml goeie olyfolie. Gooi oor 6 wiele fetakaas en sit voor
Doop 20 bolletjies baba-mozzarella-kaas in 1 geklitste eier en daarna in 100g fyn broodkrummels. Verhit sonneblomolie oor matige hitte en diepbraai tot goudbruin en bros. Sit voor.
Meng 250g roomkaas met 125g fyngekapte, songedroogte tamaties. Geur goed met sout en swartpeper. Sit voor as doopsous saam met brood.
Sny 1 baguette in dun snye. Braai in 60ml botter tot goudbrin en bros. Sit voor saam met tzatziki wat jy by die supermark gekoop het.*Lekker Resepte vir die Jongergeslag

No comments:

Post a Comment