TAPAS
TAPAS IN 10 MINUTE
Sarie Kos -
Vul vars vye met lepels vol mascopone-kaas. Draai
elkeen toe in repies parma-ham
Koop 125g pesto en meng met 100ml goeie olyfolie. Gooi
oor 6 wiele fetakaas en sit voor
Doop 20 bolletjies baba-mozzarella-kaas in 1 geklitste
eier en daarna in 100g fyn broodkrummels. Verhit sonneblomolie oor matige hitte
en diepbraai tot goudbruin en bros. Sit voor.
Meng 250g roomkaas met 125g fyngekapte, songedroogte
tamaties. Geur goed met sout en swartpeper. Sit voor as doopsous saam met
brood.
Sny 1 baguette in dun snye. Braai in 60ml botter tot
goudbrin en bros. Sit voor saam met tzatziki wat jy by die supermark gekoop het.*Lekker
Resepte vir die Jongergeslag
No comments:
Post a Comment