Italiaanse pastasous
1 blikkie heel tamaties
1 klein pakkie tamatiepasta (paste)
3 knoffeltoontjies, heel
1 teelepel suiker
bietjie sout
handvol vars kruie
of
1 teelepel gedroogde kruie: tiemie, origanum en
basiliekruid
Verlaag die hitte en laat dit prut vir 10 minute.
Verpulp dit.
WENKE:
Bedien op pasta met parmesaankaas of bedien op gnocchi.
bron: RSG
Plasing: Dalene Brits
ITALIAANSE TAMATIESOUS
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/08/pastasous.html
2kg Tamaties
2 Knoffelhuisies
5ml Origanum
15 ml Sout
2.5ml Peper
1t fyn Basil
500 ml Asyn
1 kg Uie
2 Rooi Peppers[Soetrissies]
300 g suiker
Sny skil af van tamaties en sny stukkend
Sny uie fyn en kap knoffelhuisies fyn, sny soetrissies fyn
Voeg sout, origanum,peper, basil en asyn by en kook tot sag.
Blend met handblender en voer deur sif.
Gooi suiker by en kook tot dik.
Gooi in warm bottels en verseel dadelik
ITALIAANSE TAMATIESOUS
http://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2014/08/pastasous.html
2kg Tamaties
2 Knoffelhuisies
5ml Origanum
15 ml Sout
2.5ml Peper
1t fyn Basil
500 ml Asyn
1 kg Uie
2 Rooi Peppers[Soetrissies]
300 g suiker
Sny skil af van tamaties en sny stukkend
Sny uie fyn en kap knoffelhuisies fyn, sny soetrissies fyn
Voeg sout, origanum,peper, basil en asyn by en kook tot sag.
Blend met handblender en voer deur sif.
Gooi suiker by en kook tot dik.
Gooi in warm bottels en verseel dadelik
No comments:
Post a Comment